Tag kontrollen over maden, slip  overspisningen og opnå den vægt, du drømmer om.  
Skab et liv med mere energi - uden regler eller restriktioner. 
Dette får du, når du tager imod mit tilbud:
  • En gratis konsultation:  Hvordan er din livsstil i dag, og hvad er dine mål for fremtiden. Vi skaber den bedste plan, så du kan få den livsstil, som passer mest optimalt til dig, og som gør du kan opnå mere energi og en øget sundhed. 
  • En gratis guide med 3 tips til at mindske overspisning: Du får overskuelige og utrolig effektive tips, som kan hjælpe dig til at mindske dine overspisninger og give dig kontrollen over maden igen. 
  • Adgang til en professionel som kan svare på dine spørgsmål:  Du får mulighed for at stille alle dine spørgsmål omkring din fremtidige rejse, så du får endnu større mulighed for at opnå dine mål - og ikke fortsat spilde din tid på metoder, som alligevel ikke virker for dig.
Dine oplysninger er sikre ved os! Vi vil aldrig dele dine oplysninger med andre, og vi vil aldrig sende dig  e-mails, som ikke er relevante i forhold til Vejen til sunde madvaner. Vi bruger kun dine oplysninger til at sende dig e-mails med inspiration,  nyheder og nye tilbud. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst med et enkelt klik, i alle fremtidige e-mails. 
Dette får du, når du tager imod mit tilbud:
  • ​En gratis konsultation: Hvordan er din livsstil, i dag og hvad er dine mål for fremtiden. Vi skaber den bedste plan, så du kan få den livsstil, som passer mest optimalt til dig, og som gør du kan opnå mere energi og en øget sundhed.
  • En gratis guide med 3 tips til at mindske overspisning: Du får overskuelige og utrolig effektive tips, som kan hjælpe dig til at mindske dine overspisninger og give dig kontrollen over maden igen. 
  • Adgang til en professionel som kan svare på dine spørgsmål: Du får mulighed for at stille alle dine spørgsmål omkring din fremtidige rejse, så du får endnu større mulighed for at opnå dine mål - og ikke fortsat spilde din tid på metoder, som alligevel ikke virker for dig.
Du kommer til at lære 
Hej, mit navn er Maj-Britt. Jeg er gift, mor til 2 skønne børn og har hele mit liv kæmpet med yoyovægt og overspisninger - jeg har været på størstedelen af de kure, som findes, og jeg har også tabt mig meget og mange gange - desværre blot med samme resultat - vægten røg på igen + et par ekstra kilo hver gang. Jeg oplevede og ved i dag, at det handler så lidt om maden, og så meget mere om, hvad der ligger bag vores spisning. 

Jeg er certificeret Madmantor, Vane - og  overspisningscoach mm. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe mødre over 40 år med at slippe overspisning, opnå madro og en øget sundhed med mere energi og overskud til familien. 

Hvis du er på udkig efter at slippe overspisning, opnå madro og har et ønske om at tabe 20+kg, så er du det helt rigtige sted. 

I en begrænset periode tilbyder jeg en gratis konsultation, hvor vi taler om de udfordringer, som du oplever i dag, og hvad du ønsker at opnå. Vi laver den bedste plan, så du ved, hvad du skal arbejde med for at få en øget sundhed.

Du vil også modtage en gratis guide med 3 tips til at mindske overspisning efter vores samtale. Det vil give dig et overblik over, hvad der skal til, for at du kan mindske dine overspisninger og opnå madro.  

Derudover får du også en helt særlig mulighed for at spørge en, som selv er gået vejen, og som har stor faglig ekspertise inden for lige netop dette område. Det vil hjælpe dig til at få den optimale støtte, sparring og guidning i forhold til, hvad du skal gøre for at opnå et vægttab og en øget sundhed - uden det kommer til at påvirke din familie. 

Gratis konsultation, hvor du får en klar plan
Lad os tage en snak om dine udfordringer og mål. Vi laver den bedste plan til dig, så du kan opnå en vægt, som passer til din livsstil, så du kan opnå en øget sundhed.
Guide: 3 tips til at mindske overspisning
Her får du 3 tips , så du ved hvad det mest optimale vil være for dig, som ønsker at mindske overspisning og opnå mere madro. 
Gratis adgang til en professionel
Spørg om alt det du er i tvivl om omkring din rejse, og hvad du kan gøre for at forhøje dine chancer for at komme ned i vægt og øge din sundhed. 
Her er hvad andre har fået ud af at arbejde med mig
"Jeg har tabt mig, og jeg har fået værktøjer som gør, at jeg kan holde mit vægttab. 
Mit forløb med Maj-Britt handlede især om -hvorfor- jeg spiste og ikke så meget hvad jeg spiste.
En rigtig god investering i mig selv og mit helbred"

- Anne Dorthe 

"Jeg har været under Maj-Britts vinger - online. 
Jeg har smidt 16 kg og har fået madkontrol.
Kan klart anbefales"

- Anja 

"Jeg har hele mit voksne liv haft yoyo vægt, og frygtede endnu en kur. Det var det heldigvis ikke.
 Jeg har lært  så enormt meget om mig selv, og føler ikke længere skyld og skam over mine tidligere overspisninger.
Maj-Britt står altid klar med støtte og råd. Jeg anbefaler til alle, som ønsker at ændre deres madvaner og adfærdsmønstre omkring mad."

- Mette 

© Vejen til sunde madvaner - All Rights Reserved. This template was made with a lot of ♥

This page is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this page is NOT represented by Facebook in any way.
FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.